Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

Llegendes de la Catalunya Central

A consequència de les abundants pluges de la setmana passada, hem de modificar el planning de la sortida a l’últim moment. Ens trobem el divendres al vespre a l’antic Escorxador d’Igualada, on podem disposar d’una sala amb calefacción on sopem, fem el cafè i el botellón.

Dissabte al matí a quarts de 10 ens preparem per sortir cap al museu de la Pell d’Igualada on ens esperen per fer la visita guiada, on ens expliquen l’evolució de la pell en la història, la producció, la utilitat i la significació cultural de la pell en la nostra civilització mediterrània, i un univers de pell que ens acosta a la diversitat dels seus usos i utilitats. Hem d’anular la visita a l’adoberia de Cal Granotes, ja que degut a les pluges una part del sostre ha cedit i no és segura la visita. Tornem cap a les autos on dinem sense presses. A la tarda anem cap al centre on podem veure les restes de les muralles mitgevals de la ciutat així com els diferents edificis modernistes.

Per sopar, i com no podia ser d’altra manera, disfrutem del típic sopar ACA29 “JAMON Y VINO” (amb una mica de pa i tomàquet ). Per postres podem degustar les diferents creacions amb algún dels ingredients tradicionals de la castanyada ( mousse de castanya, pastís de castanya, panellets ... ) totes estan boníssimes. Al vespre els nens decideixen dormir tots junts a la sala, del més gran als més petits, excepte els ACA Babys.Diumenge al matí agafem les autos i anem cap a la masia d’Aubreda, de Sant Martí de Tous, on aparquem, per i començar l’excursió per endinsar-nos a l’engorjat de la Fou. Encara que a la bauma de la Fou no hi ha gaire aigua, al llarg del camí cap a la font de la Cèrvola Blanca, trobem força aigua, cosa que ens complica una mica la caminada. La durada de l’excursió és d’unes 3 hores, i arribem just a les autos, ja que a l’últim tram de camí comenta a plovisquejar. Fem el vermout comunitari tots concentrats sota els toldos, dinem i després del cafè de rigor, ens despedim tots i fins la propera.