Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

SANT PERE DE CASSERRES

A BANDA I BANDA DE SAU

Com estava previst ens vàrem trobar a Tavertet una dotzena d’autos per iniciar el cap de setmana. La sorpresa va ser l’arribada en grup d’uns quants que s’havien parat a sopar en un lloc idíl·lic prop del destí i les corredisses d’arrera alguns que en arribar a lloc varen girar cap a l’altre dreta.

El cap de setmana va ser de nits fresques i dies calorosos tot i que el matí de diumenge vàrem poder gaudir una estoneta de la típica boira osonenca. Els espais reduïts on vàrem fer nit tant a Tavertet com a Fussimanya, ens varen permetre estar apretadets i no passar tant de fred.

Dissabte vàrem fer l’excursió prevista amb les dificultats habituals per que el grup arranqui, la majoria es varen quedar a l’Avenc i només uns pocs valents vàrem seguir fins a Rupit, la sorpresa en arribar, va ser trobar-nos un punt d’avituallament d’una pedalada popular que aprofitant que estaven plegant, vàrem saquejar. De la caminada cal destacar les magnífiques vistes sobre la vall de Sau i les Guilleries que es poden contemplar des dels cingles, la confusió que ens va portar a fer una mica de volta i la calor a l’hora de tornar.

Dinar a les autos i migdiada per alguns, sobre taula per altres i jocs a la pista de futbol per els més petits fins a l’hora de marxar cap a Fussimanya.

El sopar, com era d’esperar, embotit (a dojo i molt bo) acompanyat per coca amb tomàquet o all, una bona amanida, la carn i un gelat per fer-ho baixar. Diumenge alguns no vàrem ni dinar.

Després de sopar i malgrat les reticències inicials pel fred, hi va haver cubata a peu d’autocaravanes acompanyant una distesa conversa sobre els temes escatològics que tant interès desperten entre alguns de nosaltres.

Finalment Diumenge, vàrem anar en processó cap al monestir de Sant Pere de Casserres, del que destacaria la seva ubicació, per a mi un paratge espectacular i la bona feina del guia que ens el va mostrar.

Pica pica i dinar (poc alguns) i sobretaula nòmada seguint el curs de l’ombra que projectava una de les autos i el seu tendal estès, varen donar per acabat el cap de setmana.