Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

De nit per les terres del Priorat

 


Divendres

Desprès d’unes merescudes vacances per la majoria, els ACA’s enem anar retrobant al preciós poble de Siurana. Gairebé tothom va arribar ben entrada la nit per gaudir d’un bonic cel estrellat.

 


Dissabte

Dissabte al matí ens vem llevar sense pressa, i amb el mateix ritme que unes vacances de relax vem anar descobrint Siurana, les seves espectaculars vistes i penya-segats, tot xerrant dels nostres viatges. Fins hi tot ens van obrir l’ermita i la vem poder visitar.

Cap al migdia vem anar a l’embassament a fer un bany i dinar. Un cop dinats i seguint el programa vem fer cap a Ulldemolins, a l’Ermita de Sant Antoni on ens esperaven en Josep i l’Ana de CATSUD, per endinsar-nos pel congost de Fraguerau al parc natural del Montsant. Tots carregats amb les lots i el picnic vem iniciar l’excursió (que en principi era planera....) escoltant les explicacions dels guies i gaudint del paisatge. Quan quedava tant sols una hora per que es fes de nit, ens vem separar en dos grups, els més valents ens vem quedar sopant al pinar, i els “menys atrevits” van anar fins a l’ermita. Abans de tornar a les autos, ens vem estirar a gaudir d’un cel ple d’estels, mentre en Josep i l’Ana ens explicaven històries d’algunes de les constel•lacions. Vem fer retirada abans d’hora, el fred i el cansament ja era molt present.

 


Diumenge

Diumenge 5 setembre de 2010 Diumenge no vem matinar (bé aquells que no tenen nens petits). Alguns grans van fer “panxing” fins l’hora de preparar el foc, i els més petits buscaven el tresor amagat entre joc i joc. Després d’una bona barbacoa i dels cafès ens vem anar acomiadant fins la sortida següent.

 

Agraïm la bona disposició del tots en la sortida, la col•laboració del Manolo de l’Ermita de Sant Antoni i del Josep i l’Ana de CATSUD, per la seva visita guiada.