Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

Raid al Berguedà en el setè aniversari

 


Divendres 4 de juny

Mica a mica anem arribant al pàrking del carrer St. Lluís a la Colònia el Rosal i aprofitem la temperatura agradable del més de juny per fer una mica de tertúlia.

Dissabte 5 de juny

A les 10h sortim amb les autos cap a Olvan, concretament cap a les instal·lacions d’ INDOMIT, on realitzem un seguit de proves: joc de pistes, tir amb arc, baixada amb tirolina, punteria amb bales de pintura, i les de més èxit: els quads i els segway. La tirolina va posar a prova la nostra valentia per l’aventura tot i que més d’un es va endur un bon record al impactar amb la xarxa protectora.
Amb tanta activitat acabem dinant força tard i qui més qui menys aprofita per fer una bona migdiada, després de tantes emocions. Que cansats que estem, i quina calor que fa!!
Un cop recuperats, i amb un bon cafè al davant fem un recull teatral d’algunes situacions molt conegudes per tots els usuaris autocaravanistes. La participació és alta i gens forçada i passem una estona divertida.
En acabat tenim l’honor d’assistir a la presentació oficial de la nova empresa CreaArea, formada per tres membres de l’associació i que vol potenciar la creació d’àrees per a autocaravanes, tan escasses en el nostre territori. Molta sort per a aquesta iniciativa!!!
Finalment, i una mica amb presses, tornem a Cal Rosal on ens preparem per anar a sopar al restaurant Sol i Cel.
Tots ben guapos, entrem al restaurant amb la incertesa de quins seran els nostres companys de taula. A l’entrada ens donen un tros d’una carta i hem de buscar la part que falta en un dels plats del restaurant. El sopar és bo i abundós; i amb la panxa plena arriba el pastís d’aniversari i els obsequis pels socis, amb samarretes per tothom. Després del sopar realitzem la primera edició del gran Bingo d’Aniversari, en què una família acapara la majoria dels premis; quina sort que han tingut. I amb totes les emocions del dia ens acomiadem fins l’endemà.

Diumenge 6 de juny

Al matí ens equipem per anar amb bicicleta fins a la zona del Pedret. El camí és planer i agradable, i en arribar al pont de pedra parem una estona i ens remullem els peus; els més atrevits s’hi posen sencers. Alguns allarguen el trajecte amb la intenció d’arribar al peu de la presa de la Baells, però l’accés és difícil i tornen amb les cames ben esgarrinxades. De tornada a les autos cal afanyar-se una mica perquè comença a ploure.
Havent dinat, i ja sense pluja, fem el cafè tots plegats per acomiadar-nos i finalitzar aquesta sortida.

FELIÇ 7è ANIVERSARI.

Agraïments

Voldriem agrair, a l'Efren i al personal del restaurant Sol i Cel, de Cal Rosal, pel bon tracte i suport que ens van donar.
També a tot el personal d'Indomit i a l'ajuntament d'Olvan per la seva col·laboració.

La Junta de l'ACA