Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

Paisatges del Ter ....


Divendres 30 d’octubre

Ens trobem darrera el pavelló esportiu de Sant Quirze, tothom arriba bé malgrat el malentès sobre si el ‘primer trencant després del semàfor’ de la ressenya, volia dir, el trencant del propi semàfor (que naturalment està just abans de la cruïlla) o be el trencant següent !!@#¡¡

L’aparcament ens ha quedat una mica just per la quantitat d’autos que ens hem aplegat, però hi hem cabut tots.

Dissabte 31 d’octubre

Dissabte després de les salutacions de rigor i havent esmorzat, sortim amb les autos direcció a la Colónia de Borgonyà (els anglesos com  es coneix a la comarca). Un magnífic exemple de colònia industrial del Ter. Allà els guies del Museu del Ter, ens fan una visita guiada i ens expliquen la història de la colònia que en els temps convulsos en que va estar activa va ser un excepcional oasi de pau i benestar per als treballadors i les seves famílies gràcies a l’avançat concepte d’empresa que tenien els propietaris britànics.

Feta la visita, tornem a dinar a l’aparcament de Sant Quirze d’on ja no ens mourem fins el Diumenge a l’hora de marxar.

L’aparcament, prop del riu, és al costat del Parc de Ter de Sant Quirze, cosa que aprofita la canalla per jugar a la pista descoberta o amb els gronxadors els més petits mentre els que podem, aprofitem per fer la migdiada.

A mitja tarda visitem les destil·leries Bosch, conegudes per la seva ratafia. Una empresa encara ubicada al centre del poble i regentada per la 6ª generació. L’espai resulta sorprenentment petit, sort que la canalla ha decidit anar a jugar a la zona del camp de futbol que tenim just sota la destil·leria.

El millor estar per venir. Al vespre treiem taules i cadires i ens instal·lem per sopar en el pavelló de Sant Quirze que tant amablement ens ha deixat (sense cobrar !!) l’ajuntament. Com sempre en aquest casos, tothom a portat  alguna cosa i en conjunt hi ha menjar per a un batalló.

Els nens mengen en una esgarrapada i es dediquen a jugar a pilota mentre els adults fem sobretaula. No seran els únics en aprofitar les instal·lacions, uns quants aprofiten per fer un partidet de bàsquet.

Diumenge 1 de Novembre

Diumenge pugem tot passejant fins el castell de Montesquiu, on fem la visita guiada per la casa per acabar ajaguts una bona estona en els seus magnífics jardins. A mig dia tornem altre cop cap a les autos on dinem i ens anem acomiadant fins al mes que ve.