Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

El món perdut....

 

Divendres 2 d’octubre

Ens vem trobar el divendres al pàrquing de lleure de l’Espluga de Francolí, on ja teníem el lloc reservat, i fins hi tot van haver autocaravanes privilegiades que van ser “escoltades” per la Policia Municipal”


Dissabte 3 d’octubre

Ens posem en marxa tranquil•lament i a anem cap a les Coves del’Espluga. El grup de Valents s’acomiada i empren el viatge als vestuaris..... un cop endinsats en el neopré, amb el casc a punt i unes petites lliçons d’espeleologia, comencen l’aventura per la cova, resseguint el riu per les cavitats cada cop més petites, fosques i plenes de fang i aigua.

Els “no tant valents” i els petits fan a un ritme pausat, la visita a la Cova i després i fins l’hora de dinar una descoberta pel poble de l’Epluga.

Havent dinat, fem el cafè a l’àrea de picnic, i aprofitem per celebrar els aniversaris d’en Xavier i l’Alba. Una oportunitat més de beure cava i menjar pastís.

Un cop recuperades les forces, i abans no es faci fosc, agafem les bicis i fem una passejada pels camps de l’Epluga. Com que aviat es comença a fer fosc i fa fresqueta, a sopar i dormir que a l’endemà hem de matinar.


Diumenge 4 d’octubre

Ens llevem corrents i marxem cap al pàrquing del Monestir de Poblet, des d’on comencen l’excursió al Mirador de la Pena. Però només enfilar la muntanya, els capdavanters es troben amb un caçador que ens recomana (amb escopeta a la mà) no fer l’excursió ja que estan de “batuda”. Òbviament, no queda alternativa que recular i trucar als forestals, que ens confirmen que hi ha batuda, però que és l’altre besant de la muntanya...... i aquí bé la indignació!!!!! No podem fer l’excursió prevista per culpa de caçadors que no respecten els límits establerts en la batuda, i com que ells van armats..... res a dir!!

Tornem cap a les autos i alguns aprofiten per visitar el Monestir, i d’altres per passar l’estona fins l’hora de l’aperitiu / cafè comunitari i comiat fins la propera.

Volem agrair l’ajuda i col•laboració que ens va prestar en Florenci de l’Oficina de Turisme de l’Espluga. Volem agrair també la bona acollida de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, i també la rebuda per part de la Policia Municipal.
Agraïm també com sempre la bona disposició i humor de tots els socis de l’ACA.