Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

Vinyes, Raims i Gotims

 

Tal i com ve sent tradició quan els ACA 19 organitzem una sortida, hi ha pluja. Aquesta vegada no va ser l’excepció.

Tal i com ve sent tradició quan els ACA 19 organitzem una sortida, hi ha pluja. Aquesta vegada no va ser l’excepció. El punt de trobada va ser a Avinyonet del Penedès, a l’àrea d’autocaravanes situada a la Masia Can Batlle, on hi ha ubicada Artcava, una empresa familiar que es dedica a fabricar cava al gust dels seus clients N 41.36870 E 1.77242. En un ampli espai ens vam ubicar els de l’Associació Catalana d’Autocaravanistes i una multitudinària sortida de castanyada d’una altra entitat d’autocaravanistes.

Dissabte al matí, als volts de les 10 vam sortir cap al circuit de senderisme que hi ha a Les Gunyoles. Hi ha tres circuits classificats per nivell de dificultat. Vam fer el més curt i senzill de sis quilòmetres, tot passejant entre pins i vinyes.
En acabar la passejada vam tornar a les autocaravanes i vam dinar. Cap a 2/4 de cinc de la tarda, en Josep Romeu ens mostrà la seva cava i ens explicà el seu negoci. Pots fer el teu propi cava a mida dels teus gustos i deixar-lo envellir en un espai privat amb temperatura controlada. Acabada la visita vam passar a la mateixa sala on havíem dinat i va venir en Raimon Mascaró (enòleg de les bodegues Vallformosa). Ens havia preparat un complet dossier on se’ns donen informacions variades sobre les varietats de raïm, la vinificació, la bodega i el vi en general. Finalment vam fer una cata de caves i vins blancs. En Raimon ens va fer apreciar els diferents colors i aromes dels materials que ens va seleccionar.

Cap a les nou, en aquest mateix espai, vam organitzar un sopar de bufet on cadascú va aportar les especialitats culinàries que, un cop més ens van sorprendre per la seva qualitat i acurada elaboració...Quin sopar!
Després del sopar vam fer la castanyada. Van aparèixer castanyes i panellets que van fer les delícies dels més ensucrats.

Va ploure tota la nit i al matí en queia una de bona...vam decidir suspendre la visita a l’església romànica de Sant Sebastià dels Gorgs, ja que es preveia que la pluja seguís caient durant tot el dia.

Així doncs es va donar per acabada la sortida. Cadascú va anar marxant cap a casa seva esperant que en la propera sortida el temps sigui més benigne amb els soferts Acautocaravanistes.

Miquel i Ció

Des d’aquest espai volem agrair al Raimon Mascaró la seva altruista tasca: La selecció dels vins, les seves explicacions i l’elaboració del dossier.

Fins la propera !!!