Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

Esquiada a Font Romeu

Una vegada més ha arribat l'hora de la trobada!!! I aquesta a més, ha estat força concorreguda, a més dels habituals hem comptat amb la presència d'en David, la Marta, la Laura, en Vicenç, la Lourdes, en Ramon, la Muntsa, la Mirta, en Rafael, la Esther i l' Ivan.

Divendres 5 de desembre.- Aquest cop som a la neu. És tard, la tirada és llarga per a tots, sort que el cap de setmana també ens reserva un dia més. Fa molt fred, i a Font Romeu hi ha neu, molta neu, i a més d'un ens ha fet la guitza a l'hora d'accedir al aparcament reservat als nostres vehicles (hem hagut de posar cadenes!). Però salvat aquest petit inconvenient i un cop ben aparcats: una petita xerinola amb l'alegria consegüent del cap de setmana per encetar, i a dormir. Demà s'estrena temporada!!!

Dissabte 6 de desembre.- És d'hora i ja hi ha tragí, els més impacientsfrisen per treure els forfaits, d'altres esmorzen copiosament i alguns estan nerviosos preparant el material…Arribada l'hora, tothom esquís a les espatlles i cap amunt que hi falta gent. La neu, molt bé, quantitat i qualitat. El dia bo. La "nota" la posen a l'estació, no ens han obert totes les pistes i això fa que patim alguna petita cua, tot i que no hi ha massa gent. En diferents tandes, hem anat plegant, uns per gana, i uns altres per cansament hem anat retirant cap a dinar. Després de dinar i un cop tots preparats, hem marxat cap a Sallagossa, la nostre propera parada. Allà hi celebraven un "Marché de Nöel". Hem aprofitat per passejar-hi, per fer algunes compres i tot seguit, hem anat a prendre quelcom per entrar en calor, ja que el fred a aquesta hora ja es considerable. És aquí, en una petita cafeteria del poble, on per primera vegada hem pogut fer petar la xerrada tranquil·lament amb els nouvinguts d'aquesta trobada: Per una part en Ramon, la Muntsa i la Mirta i per una altre en Rafael, la Esther i l'Ivan, amb els quals hem passat una bona estona i els hem pogut dedicar l'atenció que es mereixen, cosa que no havíem pogut fer encara per circumstàncies varies.

Diumenge 7 de desembre.- Avui, hi ha algun canvi de plans, la caminada que estava prevista per aquest matí, no es podrà fer per excés de neu, però…ho solventarem, segur. D'entrada i ja que tenim els banys a prop, el primer pas serà, anar a banyar-nos tot seguit, això si, no sense abans despedir-nos d'uns membres del grup que per afers familiars han de deixar-nos ara. Un cop esmorzats i sense perdre un minut agafem els vehicles i ens dirigim a Llo, poble veí de Sallagossa, on hi ha els esmentats banys. Després de tot l'enrenou que suposa aparcar, agafar tots els atuells, entrar i canviar-se ens trobem a fora, amb un paisatge tot nevat, amb el termòmetre marcant molt poquets graus i amb banyador!!! Sort que la temperatura del aigua ho refà tot, però n'hi ha uns quants, (els més agosarats) que poc els espanta el fred i encara surten a fer-se la foto a les grades, sort que les fotos no son sonores.
Ha estat força divertit, però s'acosta l'hora de dinar i Puigcerdà ens espera, o sigui, que apa, per feina i cap a dinar.
A Puigcerdà hem aparcat a prop del poliesportiu, i després de dinar, tertúlia al voltant d'unes fumejants tasses de cafè i llaminadures diverses. Una mica més tard, l'activitat que substituïa la caminada: anar a patinar sobre gel. Al principi, pocs adeptes…però al llarg de la tarda, el personal s'ha engrescat i gairebé hem patinat TOTS, els prudents, els principiants, els que recordaven "viejos tiempos", els avançats, i els……còmics? O com descriuríeu la intervenció dels dos Carles i en Jaume?