Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

5è aniversari - Aventura al Penedès

 

Divendres 6 de juny

Uns més tard que altres hem anat arribant a St. Quintí de Mediona, just a l’esplanada de l’entrada de les Fonts de les Deus. A algú li va costar una mica més trobar el lloc, ja que la “maria” els va fer anar per camins sense sortida. Després de tota l’aventura vam acabar amb els gin-tònics i el wisky.

 

Dissabte 7 de juny

: Miracle! No plou i a més surt el sol. Tots pendents del temps i encomanant-nos a qui faci falta ... per què la pluja no faci acte de presència. A les 10 del matí abans de començar l’aventura una primera activitat, moure les autos per situar-les en rotllana, semblàvem un campament indi.

Amb l’emoció dels mes petits i les ganes de passar-ho bé dels grans comencem la peripècia. Ens vestim amb l’arnés, el casc i apa a rebre les indicacions dels monitors. Ni els més petits es van voler perdre aquesta odissea, preparats amb els seus equips van fer el circuit i fins i tot n’hi ha que el van repetir.

Acabada l’aventura i descarregats d’adrenalina, tenim temps de recuperar les forces amb una migdiada i un cafè tranquil. Comença la segona part de l’aventura, una cursa d’orientació. Va quedar demostrat que tal com diu el seu nom “cursa”, és per a guanyar-la algú i tots a córrer. La recompensa final va ser un gelat ben merescut.

Abans d’anar a sopar una activitat extra: una manera original de netejar una autocaravana... enganxar fotos, però unes fotos molt especials, una selecció de les sortides de l’ACA durant aquests cinc anys. Com hem crescut tots!

Ben nets i polits, cap a sopar a la carpa que ens van preparar al costat de Les Fonts, amb ball amenitzat per la colla jove de l’ACA, tot i que es van resistir a conquerir la pista. Ben al contrari dels veterans, tots a ballar i no vegis quan tocaven rock.

 

Diumenge 8 de juny

amb una mica de ressaca i són hem aconseguit arrencar les autos i anar cap a la Cooperativa Vinícola del Penedès Covides, on ens esperaven la Laura i en Toni Casanoves, per ensenyar-nos les instal•lacions amb una tecnologia puntera que els converteix en la cooperativa més gran de Catalunya.

Després de dinar, hem fet el cafè de cloenda i amb sol i sense pluja donem per acabada la sortida del 5è aniversari.

 

Agraïm la col•laboració i acolliment a l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona i en especial al Sr. Toni Casanoves i a la Laura Coll per la rebuda i acompanyament que ens han fet a Covides.