Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

CASTANYADA AL MONTSENY

Aquest cop el motiu de la concentració va ser la castanyada, el punt de trobada divendres a la nit l'aparcament del camp de futbol d'Espinelves. Les diverses unitats participants van anar fent cap al lloc de concentració i mentre esperàvem que arribessin les darreres de les que havien confirmat la seva assistència, vam aprofitar per devorar unes castanyes i uns deliciosos panellets casolans que les avies de cada família havien confeccionat, mentre parlàvem amb uns nous amics, l'Antoni i la Marina que per primer cop eren amb nosaltres.

L'endemà pel mati havent esmorzat ens van dirigir amb les autocaravanes cap el poble de Viladrau, on desprès d'estacionar convenientment vam iniciar la caminada, que ens va portar pel bell mig del Montseny entre rierols, castanyers monumentals, boscos d'alzines, pins, i prats farcits de vaques pasturant, fins el nostre objectiu, l'Ermita de l'Erola, sens dubte el lloc i els colors de la tardor formen un espectacle visual meravellós. L'esforç una vegada mes estava recompensat amb escreix.

Després de dinar i prendre cafè, vam fer un tomb pel poble, molt animat ja que hi havia fira, mes tard vam emprendre camí cap a Gualba de dalt, concretament a Can Pascual, lloc on vàrem sopar i pernoctar, desprès de celebrar tots junts la Castanyada.
Pel matí com que la carn es dèbil, vam caure de ple a la temptació i vam esmorzar uns magnífics peus de porc a la brasa acompanyats amb all i oli, torrades, embotits i vi novell.

Finalment cap a mig dia vam donar per acabada la trobada.
Només resta agrair l'hospitalitat d'en Pascual i del seu fill Gerard i les mostres de simpatia del personal del restaurant Can Pascual.
També agrair l'altruisme d'uns motoristes de trial anònims, que ens van ajudar a treure del fang un parell d'autocaravanes, que per culpa de l'abundant pluja dels darrers dies havien quedat atrapades. De tot cor gràcies amics.