Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

Costa Brava a cop de pedal

 

Divendres, 6 d’octubre


Ens vàrem trobar a Sant Feliu de Guíxols, al càmping Sant Pol, un càmping petit i molt acollidor, a on ens tenien reservada una zona pels de l’Aca. Els primers en arribar varen ser la Montse i el Ramon. Més tard l’Asun i el Jordi. Els tardans es van quedar al carrer i van pernoctar fora del càmping. La Rosa i el Fèlix van haver de donar mitja volta i tornar per un problema familiar, malauradament.

 

Dissabte, 7 d’octubre


Si, el dia s’aixeca d’allò mes guapo. Tothom ben enfeinats, preparant bicis, motxilles…
i cap les 9.30 tirem cap a l’estació d’autobusos. Primer contacte amb la màquina, algú ja es queixa….Però del càmping a l’estació una bona baixada. Arribem a l’estació, a on ja ens està esperant en Jaume, del centre btt del Baix Empordà. Posem les bicis a la “furgo” i nosaltres agafem el bus cap a Girona: 45 minuts de relax abans d’iniciar la via verda que avui farem, la Ruta del Carrilet, de Girona a Sant Feliu.
Arribem a Girona sobre les 11, i desprès d’uns cafès a l’estació, comencem a travessar Girona, per trobar la ruta. Fa un dia increïble.
Cadascú al seu ritme, es va fent el camí. En el km. 8 fem la primera parada per agrupar-nos y prendre alguna cosa. El Borràs aprofita per fer fotos artístiques. En el km 15 parem a Cassà de la Selva. I arribem a Llagostera, km 22, amb gana per dinar, i amb ganes de deixar una estona la bici i estirar-nos a la gespa. I després del cafè algú se’n porta la sorpresa de la seva vida: hi ha un cotxe per anar a Sant Feliu…
Tornem a agafar el camí, i gaudint de la tarda arribem a Font Picant; un altre cafè. Fem l’últim tros i sobre les 6 arribem a Sant Feliu.
Han sigut 40km. Felicitats a tots, adults i nens. Alguns “fardarem” durant molt de temps de la fita.
Tots tenim ganes d’una bona dutxa; bé, els nens estan jugant a futbol, però, han vingut en bici?
I per acabar el dia, i con que la nit ho permet, ron cremat com no, preparat per en Jordi, xerrada, i per avui ja esta bé.

Diumenge, 8 d’octubre

Vàrem tenir un dia molt més tranquil. Després d’esmorzar, tranquil•lament, vàrem anar cap el centre de Sant Feliu, a visitar el Museu d’Història de la Joguina, col•lecció Tomàs Pla. El mateix senyor Pla ens va fer la visita guiada. La col•lecció està formada per més de 3000 joguines datades entre els anys 1875-1975 bàsicament de fabricació espanyola. Es fa un recorregut per la història espanyola dels darrers 100 anys, a traves de les nostres joguines.
Acabada la visita, aprofitem per passar pel “mercadillo” de cada diumenge i anem cap a preparar el dinar: avui toca barbacoa popular. El dia acompanya, ens permet dinar tots junts. I desprès dels cafès, alguns tenen un bon tros fins a casa i…

 
Agraïments:

A la Natàlia, del Càmping Sant Pol
Al Jaume, del centre btt Baix Empordà
Al Sr. Tomàs Pla del Museu d’Història de la Joguina,
i molt especialment a l´Oriol, al Xavier i a la Mari.