Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

Sortida a Les Angles

  Arriba el dia de la trobada i amb moltes ganes d'iniciar la nova temporada d'esquí. Neu no en va faltar, fred tampoc, però això si, amb molta il.lusió.

DIVENDRES 2 DE DESEMBRE:

  Tot i que les previsions meteorológiques anunciaven nevades i l'ús de cadenes, el cert és que només va ser una mica més difícil l'últim tram de carretera.
Un cop tots a lloc, bona nit!! i fins demà!!

  DISSABTE 3 DE DESEMBRE:

  Comença el dia nevat amb intensitat i a dins l'auto s'està molt bé. A la nit a fora hem arribat a -7 graus.

Per un moment vam pensar que no podriem esquiar, però mica en mica va començar a clarir el dia i dit i fet. Tots ben equipats i cap a pistes!!
La neu estava genial poca gent i poques cues. Feia força vent i la sensació de fred es notava més però mentres el sol escalfava s'estava bé!

Cap a l'hora de dinar la gana apretava i alguns van anar a les autos a dinar, pensan en tornar a esquiar després, però un cop et poses el "descansos" ja no te'ls treus!. D'altres van aprofitar més l'estona.
Fos com fos a les 5'00 tots cap al Patinoire. Allà vam passar la tarda calentets i força distrets entre la piscina coberta, la bolera, el cafè i la xerradeta.

Després un tomb pel poble, mentres alguns miraven l'esglèsia de fora tota il.luminada, d'altres es fixaven amb edificis d'interès cultural!

Un cop vam quedar ben airejats, cap a les autos que ens esperava una bona sopa calenta.
Per acabar el dia, els que encara no estaven prou esgotats, van sortir a pendre un cafè.

  DIUMENGE 4 DE DESEMBRE:

El dia va començar amb bon temps i al aparcament de les pistes s'anava omplint per moments!!. Vam decidir de marxar quan abans millor i amb l'ajud dels vigilants de l'aparcament, ens van anar obrint pas per sortir.

La pròxima parada era el Parc Animalier. Un cop allà vem fer el recorregut per veure les diferents espècies d'animals.

  Els més petits i el ja no tant petits, vam disfrutar veient els llops, l'os bru menjant pomes,
els bisons amb les seves cries i tot aquell paissatge tant blanc!!

Acabat el recorregut quasi era l'hora de dinar, i tips de passar fred, ens vam despedir per anar a dinar algun lloc una mica més arresserat. Alguns es quedaven aprofitant els dies del pont i allargar així una mica més.

Per acabar volem agraïr l'assistència i les ganes posades per tothom!!