Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

Per terres del Baix Ebre

 

Anem cap a les terres del Baix Ebre? Sí. Hem decidit anar-hi el cap de setmana de la Diada, sense tenir clar si seria passat per aigua o no.

Doncs ha estat passat per aigua, però de pluja no (per cert, ens ha fet dos dies maquíssims), sinó per  l’aigua del riu.

L’aventura va començar el divendres dia 9 de setembre, al vespre al municipi de Xerta a la Catalunya Sud. On ara una auto i ara una altra vàrem anant arribant i omplint l’esplanada que hi ha darrera l’antiga estació de tren; això sí, formant un tren de tretze vagons.

Cap el tard quan més o menys ja hi érem tots (faltaven dues) grans i petits ens vàrem retrobar fent un cremat. També vam saludar i presentar en Xavi, la Montse, en Roger i la Marta uns nous amics que s’apuntaren a la sortida de l’ACA per primer cop.

L’endemà, dissabte, i sense haver matinat, ens vam posar sobre la bicicleta per fer un recorregut de 12km per la via verda, per la Vall de Zafàn, fins arribar a Benifallet. A mig camí, mentre esperàvem que l’Assun i en Jordi arribessin (feien el trajecte caminant, deu ni
do!), o arreglant un dels set pinxassos, uns quants ens vam posar a jugar a la xarranca.

A Benifallet vàrem dinar de picnic a prop del riu. Després del cafè i la sobretaula vàrem reprendre l’activitat canviant la bicicleta per el caiac. Les bicicletes i les motxilles ens les van guardar en un magatzem de B e n i e m o c i o n s .

Vam sortir de l’embarcador de Benifallet cap a Xerta cap un quart de sis, amb una hora de retard però aquesta hora ja la vam recuperar navegant per les tranquil·les aigües de l’Ebre a tota vela vull dir a tot rem vull dir a tota pala.

Als voltants de les vuit, arribàrem a l’embarcador de Xerta, cansats, mullats... Després de recuperar les motxilles vàrem fer via cap a les autos per canviar-nos i sopar. Teníem previst anar de Festa Major a Benifallet però degut al cansament del dia ens vam retirar d’hora. L’endemà, diumenge dia 11 de setembre, vàrem agafar les autos i ens vam dirigir cap a les coves Meravelles on també dinàrem i donàrem per finalitzada la sortida d’aquest mes de setembre.

Agraïments
Agraïm la participació i predisposició de tots i cadascú de vosaltres en aquesta sortida. També, volem agrair la col·laboració de l’ajuntament de Xerta i Benifallet i sobre tot l’amabilitat i disponibilitat d’en Lluís i companyia de Beniemocions.