Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

vic
vic
MercaAca
paelleta
Taller serigrafia
taller estampació
jocs al vespre
El Brull

DIVENDRES 1 DE FEBRER

La majoria d’Aca’s ens hem trobat divendres, a l’àrea de Vic.

DISSABTE 2 DE FEBRER

L’activitat de dissabte ha estat triada democràticament i s’ha decidit per la opció de visitar la ciutat, ha estat un mati molt interessant i hem visitat indrets que la majoria no coneixíem a ma de la Mercè guia osonenca.

Un cop feta la visita cultural, ens hem arribat al polígon industrial on te la nau en Josep Maria i amb roba, llibres, pintures, arbres de Nadal, etc, hem inaugurat el 1r Mercat d’intercanvi Autocaravanista. Els Aca’s no han participat entusiastes però en canvi, els hi ha encantat el taller de serigrafia. En principi, havíem d’estampar nosaltres mateixos, després de la explicació d’en Xavi de com fer-ho, però això d’embrutar-nos les mans, no acostuma a agradar…

En Josep ens ha fet una paelleta per acompanyar la cerveseta, boníssima !! i després del cafè col.lectiu, hem marxat cap al Brull on ens han deixat una sala per reunir-nos i així hem seguit amb el taller de vinil i planxa de samarretes.

Hem sopat tard i hem siguts pocs desprès per fer tertúlia se la nit.

DIUMENGE 3 DE FEBRER

Diumenge, i després de quedar entesos, uns quants han anat a fer l’excursió i pujar fins el cim del Matagalls amb unes vistes espectaculars, doncs el dia ens a ajudat.

Els que tenim mal aquí o allà, hem passejat i fins i tot caminat una bona estona pels voltants. Preciós!

Ha fet un cap de setmana gèlid però amb un sol brillant i un cel ben net.