Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

Parquing Castell
Pep Gaudinspiration

                                                       Baix Camp: Escornalbou i la inspiració de Gaudí.
                                                                        29, 30 de juny i 1 de juliol


      Divendres a la tarda els ACA's van arribant a l'aparcament del Castell-Monestir. La tarda és fresca doncs una agradable brisa ens ve de mar i com més baixa la llum ens convida a abrigar-nos una mica. Sopem una mica i en la foscor sortim de nou a fora fer-la petar i fer algun gintònic que sempre ve de gust mentre van arribar els darrers associats. A una hora prudent anem retirant.
        Tal com teníem previst a les 10.00 h tots estem a punt per pujar cap a l'ermita de Santa Bàrbara i gaudim de les vistes des del punt més alt d'on ens trobem. Seguidament baixem i comencem la visita guiada en dos grups. En una hora i poc i més els guies del castell ens ensenyen les entranyes del monument i ens relaten la seva història. En quedem força satisfets de com s'ha desenvolupat tot plegat. En acabat fem la volta circular per passeig dels frares i tornem cap a les autos a fer el vermutet i dinar.
      A les 16:00h fem camí a peu i anem a trobar en Pep el guia de l'excursió al gaudinspiration. En un punt de la carretera en un marge amb ombra, en Pep ens fa una breu presentació audiovisual per explicar com va descobrir aquest paratge. En acabat caminem uns 20 minutets fins al trencall on comença el sender cap a les formacions rocoses. Un cop arribats al punt ens fa veure i interpretar les formes capritxoses que fan les roques i que tenen moltes similituds amb les obres fetes per Gaudí. Ha sigut força interessant i curiós descobrir aquests paratges. La tarda és molt assolellada però l'aire fresc que ens ve, ens ajuda a superar força bé la calor. La tornada ja és més suau. Els conductors tornen al pàrquing amb una auto i el tot terreny del guia per llavors recollir tota la tropa i cap a Vilanova d'Escornalbou.
        Arribem al poble a quarts de set i després de relaxar-nos una mica, fem els preparatius per muntar el sopar a la fresca. Sopar, sobretaula, coca de la fornera del poble i una mica de cava, ens fa arribar fins a l'hora d'anar a dormir. A alguns encara els i queden forces per fer algun gintònic i quatre riallades.
          A les 9:00h comencem l'excursió cap a l'ermita de la Mare de Déu de la Roc. Després d'algun petit "despiste" de l'organitzador fem un "pelet" mes de volta però retrobem el camí correcte i cap amunt per les escales del diable. Fa calor i la pujadeta es força empinada, però ho anem superant amb un notable. Som l'ostia!!. En arribats al punt més alt anem trobant coves i racons espectaculars de roca vermellosa. Les vistes són espectaculars. El sol apreta i ja tenim ganes d'arribar a l'ermita on reposem i esmorzem al bar. En acabat i de tornada per la falda de la muntanya el sol ens castiga fins al parking. Un cop arribats, alguns anem a la piscina i treure'ns la calor i cap a dinar al pàrquing.
Dinar, sobretaula, riallades i algun remullat pel mig, i de mica en mica tots anem arrancant les autos i cap a casa.
        Ha sigut la nostra primera sortida que organitzem i esperem que tots hàgiu gaudit doncs aquest era l'objectiu.


Gràcies a tots.