Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

Castanyada 2004

 

Una vegada més em pogut gaudir en companyia dels nostres amics d'un esplèndid i llarg cap de setmana, aquest cop la trobada ens ha portat per terres de Lleida a conèixer Sanaüja i les restes del seu castell, amb bicicleta fins a Sallent i la seva torre de guaita, a l'interessant visita que ens va oferir l'Armand al castell de Florejacs amb el fantasma de l'Ermesenda inclòs i a la passejada pel jaciment arqueològic de icnites de la Posa (Isona). Es ben cert que cada poble és un univers amb moltes histories per descobrir darrera de cada pedra.

El temps ens a sigut favorable durant quasi tot el cap de setmana i ens ha permès fer el previst, gaudint del Sol, i dels colors i olors de la tardor. Tot i que l'animada castanyada a la Posa va acabar precipitadament "cames ajudeu-me" sota una pluja torrencial, això si, ja estàvem "tipets". Malgrat l'incident meteorològic, penso que poques coses donen tan caliu a una autocaravana, com sentir la pluja repicant al sostre quan ets arraulit dins del llit.

Nous amics ens han acompanyat aquest cop i esperem que el que han pogut conviure i compartir aquest dies entre nosaltres els hagi agradat, tots ells ens han resultat sens dubte enriquidors, ¡¡¡ benvinguts i fins la propera !!!

AGRAÏMENTS
El nostre agraïment als amics de Sanaüja Vane i Ton per la seva dedicació vers nosaltres i a l'ajuntament de Sanaüja per facilitar-nos l'aparcament.