Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

esmorzant a Núria
Uf! Quina pujada!
Fem cim!!!
és hora de dinar i descansar
a la Ruta del Ferro
Tram final a Ogassa

Ens vam trobar el divendres dia 1 de setembre a Queralbs, al pàrquing del Cremallera. I dissabte ens vam disposar a passar el dia a Núria.

Els més matiners i atrevits van agafar el primer cremallera (a les 8:10) per anar a fer el Puigmal i la resta (una minoria, tot s'ha de dir!) van pujar a les 9:50. Un cop a Núria van anar al mirador, van vorejar el llac i van pujar caminant fins a l'alberg. A l'hora de dinar vam gaudir del bon dia que feia i ens vam instal·lar a la gespa, on hi va haver ocasió fins i tot de fer una migdiada... uns quants, però, van canviar aquesta opció per desfer el camí de Núria a Queralbs a peu, pel camí vell.

Un cop tots a Queralbs vam agafar les autos i vam marxar cap a Ripoll, just al costat de la via verda de la Ruta del Ferro.

Diumenge va anar de bicis... els que tenien e-bike van anar a fer una ruta més llarga. Van marxar més d'hora per anar cap a l'estació a agafar un tren cap a Ribes. La ruta és molt maca (37 kms) i passa per Bruguera, Coll de Jou, Sant Martí d'Ogassa, la Font de la Dou, Ogassa..., i a partir d'aquí es segueix la Ruta del Ferro fins a Sant Joan de les Abadesses i Ripoll. És, realment, una excursió preciosa!

La resta vam sortir a les 10 del matí cap a Sant Joan de les Abadesses on ens vam partir i una bona colla va arribar fins a Ogassa on ens vam trobar amb els e-bike. La resta van gaudir del passeig de Sant Joan fent un bon vermutet. 

Un cop retrobats tots, vam tornar cap a les autos per compartir el tradicional aperitiu/dinar i ens vam acomiadar fins a l'octubre.

L'ACA 35 us vol donar les gràcies a tots per haver fet possible aquesta sortida!!! sou genials!!!! i molt valents!!!

Ara només ens cal començar a entrenar per d'aquí dos anys!!!! Que segur que farà pujada!!!!!!!!!!!!!!

Uffffffff!!!!!!!!!!!