Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

RAQUETES A TUIXENT I CARDONA

El divendres alguns més d'hora i altres més tard i amb dificultats a causa de la neu, vam anar arribant al aparcament de l'estació d'esquí nòrdic de Tuixent-la Vansa. Algunes autos fins i tot van haver de posar cadenes i altres van preferir quedar-se a coll de port i fer els ultims 3 kms l'endemà al matí, un cop havia passat la llevaneus.

El dissabte, tot i fer mal temps, estones amb un fort vent i nevadetes, tothom es va animar a fer l'excursió que hi havia programada, tot i que vam canviar l'itinerari i no vam pujar a ni a la Tossa pelada ni al Pedró dels quatre batlles, ja que la visibilitat era nula.

 

Vam llogar les raquetes i ens van fer una breu explicació de com fer-les servir i vam començar a fer un bon circuit dels marcats a les pistes d'esquí. 

El dinar el vam fer a les autos i ben dinat, els més petits i algún de no tant petit es van animar a fer un iglú. El resultat va ser prou acceptable, les fotos ho demostren...

Més tard i encara de clar vam baixar cap a La Coma, la carretera ja estava ben neta i no vam tenir cap problema, un cop allà ens vam aparcar davant de les piscines, ja que ens van cedir la sala polivalent per passar-hi la vesprada i fer el sopar comunitari.

Vàrem fer alguns jocs de taula com: el cara splash, risk, ping pong, alguna peli, xerradetes...

Tot seguit el sopar comunitari a compartir, i acabant un passe de fotos dels últims viatges fets per alguns components de l'associació: Marroc, Alsacia, Iran.

Xerradetes, riures i a dormir.

 

Tant la tarda com la nit van ser plujoses i a primera hora del matí encara anava fent ruixadets.

Cap a les 10h. del diumenge, comenecem a marxar cap a Cardona, aparquem al pàrquing del Castell. Allà ens espera el Claudi que ens fa una visita guiada pels exteriros del castell, torre de la Minyona i fins i tot, aconsegueix que  entrem a l'interior del temple i a la cripta. Tot seguit baixem cap a la Vila de Cardona per visitar el casc antic.

A dalt el parquing del castell, hi fa massa vent i decidim anar a lloc més arraserat, decidim anar fins a Sant Martí de Torruella, però un cop allà no nomès hi fa vent, si no que a sobre hi plou...

Dinem cadascú a la seva auto i pels postres i cafès, el temps si que ens permet fer-los a l'exterior.

Ens acomiadem i fins la propera!