Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

DIVENDRES 25  DE NOVEMBRE DE 2016.

 

 

Divendres al vespre ens varem trobar al pàrking d' Hostalets d'en Bas, l'adreça és carrer de la Teixeda, 37 i es troba a les coordenades N 42.103608  I E 2.452141

 

S’hi arriba per la C-17 ó C -25,  Túnels de Bracons,  C37, C152, C153

 

Es un Pàrquing situat a la entrada d'aquest petit poble declarat monument historicoartístic , i del que destaca el carrer principal de cases amb balconades de fusta plenes de flors.

 

Donat que ja era tard, fins l'endemà al matí no el van poder visitar els que van anara a comprar pa.

 

DISSABTE 26 DE NOVEMBRE  DE 2016.

 

 

 

Sobre les 10 vem sortir cap a LES PRESES, on varem aparcar a la zona industrial, al final d'un carrer sense sosrtida que ens havia reservat l'ajuntament. Des d'allà vem començarem una escursió en bicicleta per visitar LA FAGEDA D'EN JORDA, tot seguint el carril bici

Al començament hi ha una pujada, pero els paisatge dels prats i cases de pagès que es troben pel camí compensen l'esforç. I el paisatge de la fageda, evidentment impresionant a la tardor.

 

Varem tornar a dinar a les autos i per la tarda, tot i la pluja vem anar a fer una breu visita a Sant Privat d'en Bas, on algu va comprar embotits a la única botiga del poble.

En tornar ens vam dirigir a l'ecomuseu i centre de cultura i natura CAN TRONA Es un edifici particular on hi ha  exposició permanent sobre la Vall d'en Bas i dues mostres molt interessants una d'elles, relativa a l'arquitectura dels pobles, inaugurada aquell mateix dia  i l'altre sobre artesans e indústries de la Vall.

 

 

 

Sobre les set vam tornar a Les Preses, a preparar el sopar que cadascú portava per compartir i ens vem reunir tots al Planeta Màgic, on vem sopar  i després vem gaudir tant petits com grans, dons ens vem animar a saltar i botar fins que el cor ens va dir prou. Cal destacar el video dels maniquis que vem fer a l'aca, per no ser menys i seguir la moda actual; i que esperem veure properament en aquesta pàgina. On també se'l pot trobar és a la pàgina de "Planeta Magic". Va ser fantàstic.

 

 

DIUMENGE 27 DE  NOVEMBRE DE 2016.

 

 

Diumenge al mati després d'esmorzar  vem marxar cap a SANTA PAU.

 

 

 

A la entrada del poble a l'esquerra,  hi ha una zona on es permet l'aparcament d'autocaravanes i on l ajuntament ens havia  reservat un espai. Des d'allà vem fer una visita  a aquest poble amb una fesomia típicament medieval que sembla un pessebre, dons s'ha mantingut amb tot l'encant que atrau a nombrosos artistes i pintors d'arreu.

 

 

 

Després vem tornar a dinar dins les autos, i donat que feia molt bo, vem treure cadires i alguna taula a fora per fer el Café, postres,  torrons rialles i abraçades i fins a la propera.