Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

Sortida amb burricleta
... i burricló!
Preparant les amanides
... i les butifarres!
Lluint el regal 2016!
Diumenge d'esport!
... i més esport
... i zumba!
i moments de relax, també!
El resum de l'Isabel

 

13è ANIVERSARI

ANYS I ANYS, PER MOLTS ANYS!!!

 

El passat 3, 4 i 5 de juny vam celebrar l’aniversari de l’ACA.

Ens vam trobar el divendres al pàrquing de davant d’Occitània, a Gualta, amb una gran expectació per descobrir quina seria l’activitat estrella de l’endemà!

El dissabte al matí ens vam aplegar a les 10 davant les autos i ens vam dirigir cap a l’espai de les burricletes.cat, on l’equip de monitors ens van posar al corrent de tot allò que calia saber per a sortir a l’aventura. Fèiem un bon goig, tantes burricletes juntes!!! Vam passar el dia visitant els poblets de l’Empordà. Ens vam aturar a dinar a Ullastret i a mitja tarda, just a temps d’esquivar la tempesta, tornàvem a ser al punt de partida.

Un cop acabada l’activitat ens vam anar a instal·lar al càmping Empordà, on ens van acollir espectacularment bé i ens van oferir totes les facilitats per a poder muntar el sopar d’aniversari.

Tot i que el temps no va acompanyar gaire vam poder fer una bona barbacoa acompanyada d’amanides, i menjar-nos un pastís d’aniversari que estava boníssim.

Després de sopar ens vam distreure repassant les portades guanyadores d’aquestes dues últimes temporades i triant les dues millors. En Xavi Vergés va guanyar el premi a la millor portada 2014-2015 i en Xavi Borràs la de la temporada 2015-2016. També vam tenir un detall per les ACA’s que, durant el mes d’abril, van fer propostes noves de logo: l’ACA 20, 28, 35 i 43. I finalment la junta ens va lliurar el súper regal d’aniversari: un mega davantal, made in Borràs mind! Que a partir d’ara podrem lluir tot cuinant a les autos.

Vam riure molt! I va ser una gran vetllada!

El diumenge tothom es va anar ocupant en el que més li venia de gust. Anar amb bicicleta, caminar, suar amb una sessió de zumba, banyar-se a la piscina... i els peques, i no tan peques, jugant a futbol i gaudint a la piscina amb els jocs i propostes de la dinamitzadora del càmping.

Al migdia, gran aperitiu de diumenge! I sobretaula per anar acabant la jornada i acomiadar-nos fins a la propera sortida.

Gràcies a tots per fer possible que l’aniversari tornés a ser un èxit!

I gràcies també a l’equip de les burricletes.cat. Especialment a l’Estel (per entendre’ns i fer els possibles per poder arribar a un acord) i al Víctor (que va tenir una paciència de sant seguint-nos durant tot el dia amb el vehicle de suport i rescatant el “peloton perdido”).

També volem fer un esment molt especial a tots i cadascun dels membres del càmping Empordà de l’Estartit. Ens van oferir un tracte excepcional i van tenir cura de tots els detalls per posar-nos-ho fàcil. Gràcies a les dinamitzadores que ens van preparar les activitats de dissabte i diumenge, als responsables de la recepció i l’organització del càmping, a la gent del bar i la botiga,... en fi, a tothom!!!

PER MOLTS I MOLTS ANYS, ACA!!!

 

Juny 2016