Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

Calçotada amb vistes al mar

 

Divendres 11 de desembre

Ens vam trobar al pàrquing de davant dels Mossos d'Esquadra, a Sitges.

 Dissabte 12 de desembre

  Cap a quarts de 10 vam sortir a fer la caminada cap a l'ermita de la Trinitat. Després de gaudir de les bones vistes que hi ha des d'aquest lloc, vam començar a organitzar en grups la calçotada i botifarrada. Estem fets uns professionals dels 'focs'... tot i la llenya verda! Per cert, els cuiners i cuineres es van quedar ben fumats!!... I quin fart de ventar!!

 Això sí, els resultats no podien ser millors: calçots i botifarres, tot ben cuit i boníssim.

 En acabat, vam fer el camí de tornada i cap a les autos a fer el cafetó!

 Al vespre, ens vam desplaçar al centre cívic de Quintmar, per sopar-hi. Quin goig d'amanides que vam preparar entre tots!

 Vam acabar el dissabte amb una bona teràpia de riure: un grupet va tenir la brillant idea de jugar al joc de les cadires, i vinga, grans i petits a córrer perquè ningú volia quedar-se sense cadira ...vam riure una bona estona!

 Diumenge 13 de desembre

 Al matí vam tornar al pàrquing dels mossos, i des d'allí vam iniciar la ruta turística en bicicleta, per Sitges: des de l'ermita de Sant Sebastià, passant per alguns carrers cèntrics del poble, cap al Passeig de la Ribera, l'Atlàntida i fins al capdamunt de la urbanització de Can Girona. A la tornada, foto de grup a les escales de La Punta, i cap a preparar el vermut, que ja hi havia gana.

 Després del completíssim pica-pica, que ja ve sent tradicional en les darreres sortides, de les postres i cafès, ens vam acomiadar tot desitjant-nos un Bon Nadal i fins a la propera.