Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

Ens vam trobar divendres al vespre al Pàrquing P3 de Besalú al costat del pont uns més aviats que altres vam anar arribant.

Dissabte al matí ens vam aixecar amb un temps  amenaçant una gran turmenta, no obstant vam sortit a les 9h30 direcció Sant Ferriol per fer una excursió que comença per una pista ample i acaba amb una pujadeta per un corriol per fer agafar la gana.

Quan arribem a Sant Ferriol  vam anar preparant la Barbacoa on la vam omplir de botifarres cansalades etc... a la sala que teníem llogada on vam poder  dinar tots junts a la qual  teníem una terrassa amb unes grans vistes de l'entorn.

Mentre dinàvem ens va fer el gran ruixat i així ens va fer la baixada més entretinguda on les pedres relliscaven un xic.

A les 5 ens esperaven per fer una visita guiada per Besalú on vam veure i explicar els espais principals del poble, llavors  vam poder fer un tom  per la fira que hi feien la Liberisliber (Fira d'editorials independents)

El  temps ens va deixar fer el sopar  a la fresca on tothom va portar el seu sopar i vam compartir  postres de xocolata.

El diumenge al matí a les 10 vam quedar per fer una gimcana  que consistia en fer grups de 5 persones, 1 hora de temps i un mapa de Besalú trobar 11 punts on havia el logo de l'Aca. Amb la Gimcana vam poder riure organitzadors i participants i fer repartiment de premis.

Després de treure'ns el fred amb la gimcana vam anar a veure el museu de Miniatures i microminiatures de Besalú  on vam poder veure coses molt curioses i a la mainada els hi va encantar.

 

Quan vam arribar a les autos per celebrar el aniversari d'en Borràs ens va muntar el joc de trenca l'olla on vam riure molt i després vam dinar de pica-pica on tothom vam posar alguna cosa , postres i cafè. Llavors vam anar marxant i ens vam desitjar fins la propera.