Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

Natura,esport i relax al Baix Empordà  

                                                        

Divendres 8 de maig

Ens varem trobar a Calella de Palafrugell, al càmping La Siesta.

 

Dissabte 9 de maig

A les 10:00 hores, tots amb les bicicletes a punt varem fer una bicicletada de campions.

Es varen fer dos grups:

- Un va anar per la via verda direcció a platja Castell de Palamós, on ens varem trobar amb el segon grup, aquest recorregut era d’uns 20 kilòmetres i tot molt planer per la via verda.

 - L’altre grup també va anar cap aquesta direcció però ho va fer per l’interior del bosc, aquesta ruta era amb petits desnivells aptes per tothom, recorregut d’uns 25 kilòmetres i un desnivell acumulat de uns 210 metres.

Una vegada ens varem trobar els dos grups (a platja Castell), vam continuar plegats amb bicicleta fins a la platja de la Fosca on qui va voler va fer una banyada. Un cop ben frescos varem fer el camí de tornada, fent una parada a platja Castell i seguidament varem tornar a fer els dos grups per la tornada cap al càmping.

Allà qui va voler es va anar a banyar, i després per recuperar les forçes varem dinar tots junts sota la pineda del camping.

A la tarda:

- Els Nens es van quedar al càmping i van poder participar de totes les activitats del Mini Club, jugar a futbol-platja, banyar-se a la piscina, saltar als castells inflables, jugar a pim pom….

-Els adults a les 17:00 varem fer una caminada espectacular. Varem agafar una auto i els dos cotxes dels organitzadors i ens varem apropar a l’inici de la caminada. Des d’allà vam fer una caminada de 2:30 hores aproximadament; on ens vam endinsar per el bosc, creuant diverses vegades la riera i arribant fins a Tamariu, d’on vam agafar el camí de ronda fins a Cala Padrosa i tot seguit arribarem al punt d’inici on varem tornar agafar els vehicles fins el camping.

A les 21:00 varem fer un sopar de truites a la fresca, que van ser boníssimes i molt variades, ni havia de gambes, de carn, de pa amb tomata, patates, d'espaguetis, de triples...

 

 

Diumenge 10 de maig

A les 10:00 ens varem trobar per començar una caminada fins al Far de Sant Sebastià. Varem descobrint el Dolmen de la Mina de Palafrugell, pujar a la torre de Guaita del Far i contemplar les seves vistes excepcionals.

Varem arribar fins a Llafranc, on vam agafar el camí de ronda fins a Calella i d’allà cap al càmping, on qui va voler es va anar a banyar a la piscina o va començar a preparar el pica-pica.

A la tarda després del cafetó, les migdiades i les tertulies ens vam anar acomiadant i desitjar-nos poder retrovar-nos ben aviat.