Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

A causa de la manca de neu, vam haver d'activar el pla B i fer alguns canvis en el  programa de la sortida.

El divendres ens vam trobar al pàrquing del centre de poble de Sant Llorenç de Morunys, on sovint durant el cap de setmana, hi ha  vàries autocaravanes aparcades.

El dissabte a les 10 del matí, després de les salutacions i donar la benvinguda al Jordi, a la Tania i a les seves dues filles,  ens vam desplaçar amb les autos 3 kms fins a l'ermita de Sant Serni. Un cop aparcades, vàrem començar la caminada cap al Santuari de Lord. El dia era esplèndid i un cop a dalt vam gaudir de unes bones vistes cap a la Serra de Busa, el pantà de la Llosa de Cavall i voltants. Vàrem visitar el Santuari, i tot i que no vam veure ningú, encara que sabem que hi viu algun monjo.

Després de fer un mos, vam tornar cap a les autos pel camí del davant tot gaudint de les bones vistes que hi havia en un dia d'hivern amb tant de sol.

De nou a Sant Serni, vàrem preparar el dinar i amb el bo que feia ens va permetre treure taules i cadires i dinar a fora gaudint del sol i de la bona temperatura.

Cap a les 5 de la tarda ens desplaçàrem  cap el poble deTuixent, indret  on després de fer-hi un tomb vam visitar l' interessant Museu de les Trementinaires.

Acabant , vam conduir durant 8 kms cap el veí poble de Sorribes, lloc on ens instalàrem per passar-hi la nit.

Cap a les 9 del vespre, vam sopar en el Bar- Centre Cívic de Sorribes degustant els plats a compartir que va preparar cada auto, i acabant de sopar hi va haver un breu reportatge de fotos de les darreres vacances de Nadal de cada ACA.

L'endemà diumenge a les 10 del matí, alguns amb auto i els més valents caminant vam visitar el poble d'Ossera i els seus artesans. Ossera poble de 20 habitants; 2 de natius i 18 forasters!

Primer visitàrem l'església,  i a continuació  els artesans: L'Herboristeria Cal Nogué, el pintor Jaume Rovira, l'escultor Nico de Winter i les melmelades de Cal Casal. Després de fer-nos 5 cèntims de la seva vida a Ossera i de com hi van venir a parar, vam desfer el camí de tornada fins a Sorribes.

Un cop a Sorribes, es va decidir anar a dinar un troç enllà, a l'area del Todor de Coll de Jou. Vermut típic del diumenge, dinar , café, ens acomiadem i fins la propera.