Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

 Per terres del Baix Ebre ( 2a part )

Hem passat el cap de setmana fent exercici: dissabte bicicleta i diumenge piragüisme.

Ens hem retrobat a l’antiga estació de Benifallet, al Baix Ebre. Sense matinar gaire hem agafat frontals i bicicletes i després de 10 quilòmetres hem arribat a Fontcalda on ens hem banyat, dinat i pres el primer gelat de la temporada.

 

A la tornada hem recollit les autos per anar sopar i pernoctar al camp de futbol de Benifallet. A l’arribar al poble, hem aprofitat que encara era obert la cooperativa i hem comprat cireres, préssecs, taronges, mel i moscatell.

 

Diumenge, la empresa Beniemocions ens ha recollit per portar-nos amb furgoneta fins a Miravet on hem agafat piragües d’1, 2 i 3 places i Ebre cap avall fins arribar on tenim les autos aparcades (Benifallet). Hem parat en una illa al bell mig del riu on hem pogut estirar les cames, provar els deliciosos pastissets farcits de cabell d’àngel i beure un bon trago de vi dolç que ens ha ofert en Lluís de Beniemocions.

 

Un cop arribats a Benifallet, dutxa, dinar, cafè i fins la propera.

 

Agraïm la col·laboració de l’ajuntament de Benifallet, al grup Beniemocions i en particular a en Lluís de l’estació de Benifallet per no posar cap impediment i deixar-nos aparcar prop del seu alberg i pensió.