Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

                                                                                 

El divendres 6 de setembre, ens varem trobar a la població de Platja d’Aro, a la zona habilitada per estacionar autocaravanes, enconcret al carrer Roma. Varem poder sopar a la fresca i uns quants després de sopar ens varem arribar fins el pavelló de Castell d'Aro on era la Festa Major i cantaven els "Catarres".

El dissabte 7 de setembre, a les 09:30, ens varem trobar per anar a fer el camí de Ronda, d'uns 8 km. de distància fins a la població de Sant Feliu de Guíxols, on varem arribar-hi a les 13:30 hores aproximandament. Allà varem dinar als jardins del passeig marítim.

A la tarda varem agafar l'autobús que ens va portar fins a on teniem estacionades les autocaravanes a Platja d'Aro. Després de descansar una mica varem agafar algunes autos per anar fins el nucli de Castell d'Aro on ens esperava una guia per fer una visita per el Nucli antic, l’escenari del Pessebre Vivent (el més antic de Catalunya), l’esglesia de Santa Maria, el Castell de Benedormiens i el Museu de la Nina.
Un cop acabada la visita varem tornar cap a l’àrea i ens varem preparar per anar a sopar.

A les 21:30 hores varem fer una caminada per la zona comercial fins arribar al restaurant Villa Elena, on ens esperaven per sopar.

El diumenge 8, a les 10:00 varem agafar les autos i varem anar fins a Palamós, on varem poder aparcar a la zona esportiva, on ens havien reservat un lloc.

Des d'allà, tot caminant per el passeig marítim, varen anar fins el Museu de la Pesca, on ens van fer una visita guiada. Una vegada finalitzada la visita varem decidir tornar agafar les autos i desplassar-nos fins a Platja d'Aro, on estaven estacionat i aprofitar el bon temps que feia per poder treure taules a fora i dinar a l'aire lliure.

Una vegada finalitzat el dinar, postres, cafès .... ens varem acomiadar fins a la propera sortida.