Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir


Divendres 5 de Juliol

Ens vem trobar a l'esplanada que hi ha a costat del poble d'Orpí on alguns vem sopar a la fresca i vem passar-hi la nit.

Dissabte 6 de Juliol

A les 10 del matí vem agafar les autocaravanes i vem anar cap al camp de futbol de Carme, on vem aparcar. Allà ens esperaven la Jana i la Núria que ens van fer de guies per anar a passar el dia a la Riera de Carme, a les gorges de Santa Càndia. Feia força calor i el desnivell era cnsiderable, per això a l'arribar a la zona de bany, tots vem refrescar-nos. Vem dinar a l'ombra i alguns dels més agosarats, van tirar-se des dels barrancs

A mitja tarda, ben refrescats, vem tornar passejant a les autocaravanes on prepararem el sopar, com ja és habitual: "jamón y vino" per tots, i una mica de pa amb tomàquet per acompanyar.

Diumenge 7 de Juliol

Al matí vem agafar les autocaravanes i ens vem dirigir cap a la veïna població de Capellades, molt reconeguda per la indústria paperera, on vem visitar el Museu Molí Paperer de Capellades i al finalitzar la visita vem fer un taller on els nens van aprendre a fabricar paper. 

Una vegada finalitzada la visita vem anar cap a les autocaravanes on vem fer el pica-pica, i vem treure les taules i vem dinar a l'ombra dels arbres del passeig. Després del cafè ens vem desitjar molt bon estiu i bones vacances i fins al setembre.