Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

CAMINADA AL PUIGSACALM I SALT DE SALLENT

 

Aquest cop tot-hom !!!,

 

Varem anar arribant a l'aparcament de Rupit, un petit poblet d'Osona (370 habitants), una desena d'autocaravanistes, on ens varen retrobar un altre cop amb molta il·lusió i amb moltes ganes de passar un bon cap de setmana.

 

Pel matí i per iniciar la caminadeta que estava prevista al cim del Puigsacalm (molt popular entre els excursionistes), unes autocaravanes es van quedar al mateix aparcament i vam pujar tots plegats aprofitant al màxim l'espai dels nostres vehicles, cap a la Collada de Bracons degut al escàs espai per estacionar a dalt de la Collada. (excepte els futurs "pares" en Josep i la María Jose, per la seva situació).

 

La pujada va ser uns trossets una mica forteta, però les ganes d'aconseguir el cim (1.515 metres) i l'encant de la zona, acompanyats d'un temps força fresquet van fer que tots plegats disfrutéssim molt. Un cop dalt i amb una panoràmica espectacular del Canigó, el Núria, el Pedraforca, el Montseny, Montserrat ..., les fotos de rigor, una xerradeta i un altre cop cap a baix molt satisfets.

 

Fem parada per dinar tal i com estava previst a la Font de la Tornadissa que hi ha a mig camí i un altre cop arribem a Rupit. Per la tarda i després d'alguna que altra migdiada, fem un recorregut per dins del poblet.

 

Diumenge, després d'esmorzar hem fet una passejadeta fins al Salt de Sallent, un fantàstic salt d'aigua que gràcies a les abundants pluges el fan molt espectacular.

 

Al migdia dinem cadascú a les nostres autocaravanes, petita passejada a primera hora de la tarda pels carrerets de la localitat i poc a poc hem anat tornant cadascú a les nostres llars esperant ja la propera que segur que encara serà millor.

 

Fins aviat amics !!!!!!!!!!