Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

2

 

OLIMPÍADES D’HIVERN PORT DEL COMPTE 2012

                                                                         

 DIVENDRES 30 DE NOVEMBRE

Ens vàrem trobar divendres al vespre al Parking 2 de la estació d'esquí de Port del Compte, disposats a celebrar les OLIMPIADES D’HIVERN DE L’ACA 2012 on estava situada la SEU OLÍMPICA, allà com que els organitzadors no vàrem arribar fins a les tantes, els amables membres de l'Aca que ja hi eren varen fer els honors per acollir als convidats que assistíen per primera vegada a una sortida de l'Aca. Les indicacions per arribar-hi són les seguents:

Des de Barcelona, passar per Manresa, i agafar la carretera C-55 fins a Solsona*.

Des de Lleida, anar fins a Tàrrega, aquí agafar la carretera L-310, passar per Guissona, i anar direcció Biosca – Solsona LV-3113*.

* Des de SOLSONA: agafar la carretera LV-4241 que va a Port del Comte per coll de Jou. Una vegada a l’urbanització del Port del Comte seguir els indicadors fins al  alberg mirador . 

 

DISSABTE 1 DE DESEMBRE DE 2012

 Amb una lleugera variació del programa per imperatiu de les instal.lacions, dissabte vàrem fer l'activitat de les tirolines, Malgrat que feia moltíssim fred, res no va impedir que els atletes de totes les edats s'enfilessin dalt del arbres, per superar tot tipus d'obstacles,xarxes, ponts de travesses, pont del mico, tubs, gronxadors mòbils... i fins i tot baixar per una tirolina espectacular. Al final només vàren quedar els més valents, els altres vàrem anar retirant cap a les autos a protegir-nos del fret i preparar el dinar.   

 Ben dinat, i desprès d’una bona migdiada sobre les cinc de la tarde vàrem anar a l’alberg el Mirador que es troba al costat mateix de l’aparcament. Allà es on al vespre vem sopar, però abans tots esportistes vàrem participar en una o altre disciplina olímpica:  Campionat de billar, campionat de futbolí, i torneig de cartes, per als especialistes en aquestes disciplines esportives. Però el millor va ser el torneig de DANCING WII, vàrem riure molt i es van descobrir nous talents artístics que ningú ho hauria dit.

Sobre les nou del vespre vàrem passar al menjador, on ens esperava una escudella boníssima, seguida de botifarra, pa torrat amb tomàquet, truita amb patates, beguda, i com a postres assortit per escollir, cafès, infusions, llet... L'estona del sopar va passar molt ràpid degut a la xarrera habitual que a tots ens caracteritza... i cap a les autos a reposar fins demà.

 

DIUMENGE 2 DE DESEMBRE DE  2012

Malgrat el fret que feia, el solet que l'acompanyava va fer el matí amb una temperatura més agradable. Sobre les deu varem anar cap a les instal.lacions dels Tubbies.  Es tracta de baixar per un tobogan gegant de muntanya. Estan pensats per grans i petits, i haig de dir que tots pero tots els membres de l'Aca semblaven criatures. Vàrem baixar per els tobogants de totes les maneres possibles per fer el més dificil encara. Alguns es van pixar de riure literalment. Com que erem molts, mentre la meitat baixaven per els Tubbies, l'altre meitat baixava amb trineus, i els més joves menors de cinc anys es van poder estar al costat mateix gaudint dels llits elàstics, granxadors i rocòdrom del parc blau que està allà mateix.     

 En acabat  cap a les auts a reparar les forces, i cap a casa abans d'horeta que feia molt de fred, ja esperant la propera per gaudir d'aquesta expléndida companyia.

Bones Festes.

Aca 21