Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

Aquesta vegada, la sortida ha estat un pèl moguda… la primera destinació és lluny per la majoria de nosaltres, per tant fem una parada a mig camí: Castellserà, d’Urgell on hem fet la primera activitat: joc al laberint de blat de moro. Ens hem separat en diferents grups i hem cercat i respost les indicacions fins tornar a punt de sortida. Ha estat emocionant. La lluna plena ens ha acompanyat durant tota la vetllada. Hem pernoctat al costat mateix del laberint.

Dissabte, uns més d’hora altres més tard, ens hem retrobat al pantà de Sant Antoni prop de Tremp per realitzar la segona activitat: amb bidons, brides, cordill i molta imaginació hem fet 4 balses que fins i tot han surat pel pantà!

Després de dinar, hem anat de compres per unes botigues quelcom d’especials i com que el dia dona molt de sí, cap el tard hem seguit fent quilòmetres i ens hem desplaçat fins el congost de Mont Rebei, on hem passat la nit, al bell mig de la natura.

Diumenge, no gaire tard, hem agafat les botes de muntanya i una cantimplora i hem recorregut bona part del congost, anada i tornada pel mateix indret. Dinar, cafè i cap a casa.