Accés espai del soci
Soci nº
Clau d'accés
Soci registrat
Soci
Nick
Nivell
 
 
 
Sortida del al Titol Versió per imprimir

Per fi, la primera
 

Aquest no ha estat un cap de setmana normal, les connotacions que tenia no ho eren.
Amb aquesta trobada, s'acomplien els desitjos i les il·lusions d'una colla d'amics, que un bon dia van decidir fundar un club d'autocaravanistes, simplement perquè pensem que tenim quelcom que aportar i moltes coses per aprendre dins d'aquest mon.
Han estat anys d'aprenentatge personal i els darrers mesos sens dubte, de molta feina per a tots, feina que continuarem fent, amb il·lusió. Hem rebut múltiples mostres de suport i d'interès per part d'institucions i de persones que ni tan sols coneixem, però que ens entenen i això encara ens dona mes coratge. Perquè per nosaltres l'autocaravanisme no es simplement una forma de gaudir del temps de lleure amb les nostres famílies, si no una filosofia de vida. Perquè som autocaravanistes.
Aquest cap de setmana, ens vam trobar divendres per la nit, en una petita explanada que hi ha just a la entrada del parc temàtic Universal Port Aventura, on l'endemà petits i grans vam gaudir d'un magnífic dia al parc, dissabte a la nit, havent sopat, ens vam dirigir a les tes cales (Sant Jordi d'Alfama), on vam fer una petita celebració pels objectius aconseguits i pels nous projectes, una mica de cava i dolços, en van donar testimoni. Diumenge vam gaudir d'un bon dia de platja amb aperitiu col·lectiu, dinar, postres, cafès i licors. Desprès d'un tram de carretera, circulant junts, el comiat dels amics.
Sense recança, per que tots ja tenim en ment l'alegria del proper retrobament.