COMPLIM UN ANY

 

 

El 8 de Març complim un any de la fundació de la nostra Associació Catalana d'Autocoravanistes, estem feliços i volem compartir-ho amb tot el sector, per que compartir es el que precisament dona sentit a la nostra activitat.
Un petit grup d'autocaravanistes que entenem l'autocaravanisme mes com una filosofia de vida que com una activitat de lleure, vàrem pensar que molts de nosaltres teníem fills per educar i quelcom diferent que proposar i portar a terme, quelcom mes compromès amb el medi ambient, mes actiu, mes participatiu, mes solidari i mes interessat per la cultura. La veritat es que al fer balanç, malgrat haver estat un any de molta feina, mes quan no es disposa de massa temps lliure, estem contents d'haver aconseguit amb escreix els objectius plantejats de bon principi i sobre tot haver aconseguit que mes persones hagin fet seva la iniciativa.
Estem eufòrics i amb moltes ganes de continuar treballant i gaudint.
Agraïm de tot cor la col·laboració i les mostres de suport rebudes per part de federacions, clubs, revistes especialitzades, patrocinadors i molt especialment les de persones anònimes, que ens han obsequiat amb els seus treballs, publicats en la nostra web www.acautocaravanistes.com, o amb unes paraules de suport quan mes les necessitàvem.
Des de la nostra Web, restem a la vostra disposició per qualsevol tema que vulgueu proposar, noticia o treball que desitgeu publicar o qualsevol consulta relacionada amb l'autocaravanisme o amb el sector .
Rebeu una sincera abraçada d'aquests amics.

Junta Directiva
Associació Catalana d'Autocaravanistes