Complim tres anys
 

Enrere queda ja aquell 8 de març de 2003, amb tres anys hem aconseguit consolidar un projecte, un club viu, ple de gent magnifica i diversa, amb ganes de fer club, aportant cadascú el millor gra de sorra de la seva particular platja.

Perquè un projecte com aquest, només estarà viu mentre la gent que el composa cregui i pensi en positiu, mentre es senti orgullosa de formar-hi part, intentant sempre sumar, intentant sempre compartir amb els demés, perquè sens dubte és la millor manera.

Grans i petits en la mesura de les nostres possibilitats, acostem l’espatlla per tal de fer-lo anar endavant, sense protagonismes, amb humilitat, amb vocació de servei, per gaudir-ne tots plegats i fer que els nouvinguts s’hi trobin com a casa. Perquè el club som tots.

Aviat encetarem una nova i magnifica Web, això vol dir nova per omplir-la amb nous continguts, que de ben segur aportarem tots plegats, que la facin viva i útil com sempre ha estat per a tots els autocaravanistes.

Al fer l’inevitable balanç del temps transcorregut, ens sentim orgullosos, del que hem aconseguit, del que tenim, perquè res no és fàcil, perquè hem hagut de treballar, per les satisfaccions obtingudes, i ens mostrem molt esperançats pel que ens ofereix el futur.

Només ens resta donar les gràcies als nostres patrocinadors, i a tots els autocaravanistes i amics de diferents indrets i sectors que ens ajuden a fer real un somni tan bonic. A tots ells de tot cor, gràcies.

Amics, Llarga vida a l’A.C.A.!!!!!!!

Junta directiva de l’Associació Catalana d’Autocaravanistes

Vuit de març de 2006