COMPLIM QUATRE ANYS

 
Pas a pas, sortida a sortida, els mesos van caient i l’Associació Catalana d’ Autocaravanistes, el proper vuit de març, complirà quatre anys.

Ja fa dies que l’ Aca camina, ja trepitja en ferm, amb la força que dóna ser colla, amb la força de ser gent empleada en el mateix esforç, amb la seguretat que dona empènyer en un mateix sentit.

Créixer, complir anys, sempre és motiu de joia i alegria, però també comporta un cert anàlisi, un punt d’inflexió, una reflexió sobre el passat, present i futur més immediat...

Fer-se gran vol dir tenir més experiència, ésser més madur, aprendre dels errors i conèixer amb més precisió cap on volem anar.

Fer anys ens permet de tenir clar, ja no sols sobre el paper, sinó amb l’experiència d’haver-ho viscut, del que volem prescindir, que volem conservar, el que no volem tocar, el que ens agrada i el que no, que ens faria il•lusió tenir que no tenim, donar coratge i empènyer als que els hi toca estar al davant, en una paraula, compartir, perquè en resum compartir és el que precisament dóna sentit a la nostra activitat.


L’ Aca creix i això vol dir, noves necessitats, canvis, adaptacions, sempre amb el mateix esperit amb que es va engendrar i que segueix viu entre nosaltres, l’ Aca som tots els qui la formem.
É s hora de seguir treballant com fins ara o fins i tot una mica més, amb la clara intenció que l’ Aca segueixi complint anys.

Gràcies a tots els que d’una manera o altre feu possible que aquest magnífic projecte segueixi rodant.


PER MOLTS ANYS ASSOCIACIÓ CATALANA D’AUTOCARAVANISTES!!!

Junta Directiva de l’Associació Catalana d’Autocaravanistes