COMPLIM DOS ANYS

 

El proper vuit de març complim dos anys, enrera queden les pors que ens assetjaven els dies previs a aquell vuit de març de 2003 a l'inici d'aquest projecte. Si ens equivocàvem o no, si algú més estaria interessat en compartir l'aventura, si les innovacions d'infrastructura que proposàvem sobre el paper serien realitzables a la practica, etc.

Avui ens sentim orgullosos i molt contents, perquè es clar que sempre ha de començar algú, però el que més ens satisfà es que la colla s'ha anat fent gran, no tan sols amb nombre, si no el que es més important es que s'ha fet gran amb qualitat humana, tothom ha posat i posa el seu gra de sorra, sense afany de protagonisme i ha fet i fa que l'Associació Catalana d'Autocaravanistes, no sigui una il·lusió, ni un projecte a desenvolupar, si no que sigui una realitat viva i consolidada.

Tots els que procedim d'una o altra banda del teixit associatiu sense ànim de lucre, sabem el difícil que es aconseguir consolidar una opció com la nostra. El mèrit, que sens dubte hi es, es de tots els que hi estem participant.

El temps passa i els nostres estatuts preveuen un canvi de junta, la veritat es que ens sentim alliberats, no pel fet de deixar les nostres responsabilitats, si no pel fet de tenir la convicció que aquest pas, no representarà cap problema, ben al contrari, segur que serà una millora amb la nova saba que portarà el nou equip.

Acabem una etapa, o millor dit evolucionem cap un altre de millor. Només resta donar les gràcies a tothom, socis, patrocinadors, col·laboradors, amics i família autocaravanista en general, per la seva dedicació, atenció i suport. De tot cor, GRÀCIES !!!

Junta Directiva de l'Associació Catalana d'Autocaravanistes