COMPLIM 5INC ANYS

L’Associació Catalana d’Autocaravanistes, el dia vuit de Març d’enguany compleix cinc anys.

Ja som una bona colla, que ens hem anat adherint a aquell projecte inicial de fa cinc anys.
Avui, aquell projecte d’aleshores esdevé una realitat ferma i consolidada, plena de persones que un dia vam creure en un club més compromès, en un club actiu, participatiu, solidari, interessat en promoure la cultura, l’esport, el respecte a la natura, al medi ambient,...
Persones que vam creure en el projecte i que l’hem fet nostre, de tots.

Cal mirar enrere per veure el camí traçat. Quin munt de sortides hem compartit! Quin grapat d’activitats fetes en companyia: caminades, esquiades, nedades, excursions en bicicleta, a cavall i en caiac, hem fet cims, hem trepat pels arbres, hem visitat museus, fàbriques, castells i caves, hem sabut que els passa a alguns micos i ens hem endinsat en l'hàbitat d'algunes aus... Quins racons tan bells hem descobert! I, a vegades, tan a prop de casa! Quantes bones estones compartides minimitzen algun que altre mal de panxa.

I cal mirar endavant, perquè n’ hem fet cinc i en volem fer molts més. En aquest àmbit, l'autocaravaniste, en el qual ens movem, hi ha molt camí per recórrer i cal seguir lluitant.
N’ hem après molt, però encara ens queda per aprendre, tot i que tenim allò que cal: ànims, il•lusió, ganes i empenta, combinació necessària per a superar els esculls i les situacions que a vegades sorgeixen.

L’Aca té un gran actiu: té persones que creuen en les persones,...persones que creuen en aquells valors inicials pels quals això es va fundar,...persones que continuen lluitant pels valors que cal defensar,...persones compromeses, actives, participatives, solidàries,...

...Per Molts Anys Associació Catalana d'Autocaravanistes!!!

En nom de tots, el nostre més sincer agraïment a tothom que hi col•labora!


l'ASSOCIACIÓ CATALANA d'AUTOCARAVANISTES